Bart van Osta

 

Bart van Osta is in 2005 cum laude afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda als algemeen practicus. In januari 2008 behaalde hij met onderscheiding de titel Master of Science in de manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Sinds 2015 is hij daarnaast geregistreerd handtherapeut.

 

Bart heeft zich toegelegd op klachten in het complex van nek/schouder/elleboog/pols/hand en heeft bovenmatige interesse in het ellebooggewricht.

De verschillende gewrichten uit het bovengenoemde complex hebben onderling veel relatie en bij de revalidatie van de elleboog moeten ze, indien nodig, allen optimaal behandeld worden om tot een goed resultaat te komen.

 

In zijn praktijk in Rijen ziet hij patiënten met uiteenlopende problemen. Beroepsmuzikanten, (top-) sporters maar ook mensen met klachten bij het uitvoeren van werkzaamheden of hobby’s vinden hun weg naar Bart.

 

“Ik zie het als zijn taak om de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie mee te nemen in mijn behandelplannen. Dat behandelplan is maatwerk, immers is niet elke behandelmethode geschikt voor iedere cliënt. Indien de expertise van een collega gewenst is zal ik die inschakelen. Door in goed overleg een route uit te stippelen ontstaat mijns inziens een vorm van samenwerking en motivatie die noodzakelijk is om tot het gestelde doel te komen.”

 

 

Bart is werkzaam bij Fysiotherapie Jongh & van Osta in Rijen.

Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0161226560 of  info@jonghenvanosta.nl