Bertram Thé

 

Bertram The is orthopedisch chirurg sinds eind 2011. Voor en gedurende deze specialisatietijd is hij tevens gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft hij tevens een opleiding afgerond tot klinisch epidemioloog; dus een extra bekwaming in het verrichten van medisch wetenschappelijk onderzoek.

Om zich verder te bekwamen in de chirurgische behandeling van de elleboog, schouder en pols, is hij vervolgens verhuist naar Australie waar hij anderhalf jaar heeft gewoond en gewerkt met verschillende experts op deze deelgebieden. Hier heeft hij zich verdiept in behandelingen zonder operatie alsook operatieve behandelingen door middel van kijkoperaties, evenals de klassieke chirurgische technieken. Vervolgens heeft hij aan het Universitair Ziekenhuis te Leuven zich nog verder toegelegd op specialistische behandeling van de elleboog en hand.

Al vanaf de specialisatiejaren tot op heden is hij geïnteresseerd geweest en gebleven in het optimaliseren van orthopedische behandelingen door het verrichten van en begeleiden van wetenschappelijk onderzoek. Momenteel richt hij zich hierbij volledig op behandelingen van de bovenste extremiteit.
Hij is sinds 1 september 2014 werkzaam als orthopedisch chirurg voor problemen aan de elleboog, schouder, hand en pols in het Amphia ziekenhuis in Breda.