Jelle Heisen

 

 

Zijn passie is beweging. Van bewegen heeft hij zijn beroep gemaakt. Als fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. ziet hij wat voor invloed het heeft als er ergens in de beweging een hapering zit. Hij heeft ervaring in het begeleiden van topsporters en is ook gespecialiseerd in orthopedische aandoeningen. Vanuit zijn bedrijf Movamento is hij onder andere werkzaam bij AFC Ajax, het Nederlands dames handbalteam en werkt hij met diverse individuele topsporters. Hij werkt vanuit de achtergrond uit de atletiek ook als krachttrainer en looptrainer. Vanuit dit brede perspectief benadert hij de probleemstellingen die hij voorgelegd krijgt.

 

Sinds een paar jaar richt hij zich op het ellebooggewricht. Hij vindt dit in het bijzonder interessant omdat de elleboog een puzzel kan zijn om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast vormt het voor hem een uitdaging omdat het in de orthopedische fysiotherapie een ondergeschoven kindje is.

 

Buiten de behandelingen om wil hij informatief bezig zijn om de kennis te verbreden. Daarnaast vindt hij het belangrijk en prettig om door middel van een multidisciplinaire samenwerking de kwaliteit van de zorg structureel te verbeteren. Elleboogkliniek.nl geeft voor hem een mogelijkheid om deze aspecten met elkaar te combineren.

 

De missie van Jelle Heisen is: Beweging is alles. Het is mijn passie om bewegingen zo goed mogelijk te laten verlopen en als deze goed verlopen tot in de perfectie te verbeteren

 

Als fysiotherapeut moet je altijd uitgaan van mogelijkheden. De hulpvraag van de patiënt staat hierbij centraal en dit moet dan ook als uitgangspositie voor de therapie dienen. Op deze manier kan het beste resultaat geboekt worden. Een goede behandeling staat met een goede diagnose. Het is belangrijk deze diagnose eerst goed te vormen voor er overgegaan wordt op een behandeling. Als er een diagnose bekend is kan de therapie hier goed op gericht worden.

 

Elke middag maandag t/m vrijdag met aandoeningen aan de elleboog. U kunt hier klikken om een afspraak bij hem te maken.