Michel van den Bekerom

 

Michel van den Bekerom studeerde in 2004 cum laude af aan de Katholieke Universiteit van Leuven (België). Waarna hij de orthopedie opleiding in het AMC, Slotervaart en Spaarne Ziekenhuis heeft gevolgd. Na deze opleiding heeft hij in Breda een fellowship in schouder en elleboogaandoeningen gevolgd. Michel van den Bekerom is aangesloten bij de vakgroep Orthopedie van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam en werkt tevens in de Jan van Goyen kliniek.

 

Dr. van den Bekerom is in het bijzonder toegelegd op schouder- en elleboog problematiek, in het doen van kijkoperaties en sportgerelateerde aandoeningen.

 

Dokter van den Bekerom heeft meer dan 80 publicaties op zijn naam en is lid van de diverse internationale organisaties en de Nederlandse werkgroep schouder- en elleboogchirurgie. Hij draagt jaarlijks bij aan diverse congressen en levert bijdragen aan boeken op het gebied van zijn interesse. In OLVG draagt hij samen met de gehele vakgroep bij aan de opleiding van orthopedisch chirurgen.

 

Elke woensdag heeft Dr van den Bekerom spreek uur samen met zijn collega Dr. van Deurzen in het OLVG en elke maandag heeft hij spreekuur in de Jan van Goyen kliniek. U kunt hier klikkenom een afspraak bij hem te maken.