Fysiotherapie

 

Elleboogkliniek.nl wil de elleboog multidisciplinair benaderen. Hierdoor kan een grote efficiëntieslag gemaakt worden in de behandeling van de klachten. In deze multidisciplinaire benadering staan de orthopedisch chirurg en de fysiotherapeut centraal. Deze specialisten werken daarbij in nauwe samenwerking met de verwijzer (huisarts, sportarts of bedrijfsarts).

 

De fysiotherapeut is een deskundige op het gebied van houding en beweging. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijks leven door fysieke klachten bij het bewegen belemmerd worden. Het doel van de fysiotherapeut is een betere kwaliteit van leven en bewegingsvrijheid creëren. Een fysiotherapeut kan gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld manuele therapie, sportfysiotherapie of bedrijfsfysiotherapie.

Jelle Heisen is de fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. die verbonden is aan elleboogkliniek.nl

Patiënten die bij een fysiotherapeut onder behandeling komen kunnen in een groep of individueel behandeld worden. Aan de hand van een behandelplan dat wordt opgesteld worden door middel van adviezen, therapeutische verrichtingen van de fysiotherapeut en oefeningen de doelen behaald die samen opgesteld zijn. Naast het behandelen van klachten en blessures richt de fysiotherapie zich de laatste jaren steeds meer op de preventieve gezondheidszorg.

 

Neem contact op

Wil je een afspraak bij één van onze specialisten? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

  • DD dash MM dash YYYY
    Elleboogkliniek respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.