Orthopedie

 

Elleboogkliniek.nl wil de elleboog multidisciplinair benaderen. Hierdoor kan een grote efficiëntieslag gemaakt worden in de behandeling van de klachten. In deze multidisciplinaire benadering staan de orthopedisch chirurg en de fysiotherapeut centraal. Deze specialisten werken daarbij in nauwe samenwerking met de verwijzer (huisarts, sportarts of bedrijfsarts).

 

De orthopedisch chirurg, ook wel orthopeed genoemd, is een arts die zich na de basisopleiding heeft gespecialiseerd op het gebied van de botten, pezen en spieren (houdings- en bewegingsapparaat).

Denise Eygendaal is de orthopedisch chirurg die verbonden is aan elleboogkliniek.nl. Zij is verbonden aan het Amphia Ziekenhuis, Breda en is gespecialiseerd in de elleboog.

De orthopeed zal bij de afspraak de elleboog onderzoeken en nagaan wat de ernst en oorzaak van de klachten is. Hierbij kan aanvullend onderzoek met bijvoorbeeld een röntgenfoto of mri-scan de diagnose ondersteunen. De orthopeed kan vervolgens verschillende behandelingen uitvoeren. Zo kan er onder andere advies over de klacht gegeven worden, doorverwijzen naar bijvoorbeeld fysiotherapie, medicatie voorschrijven of een operatie uitvoeren.

Er is een verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak bij de orthopedisch chirurg te krijgen.

 

 

Neem contact op

Wil je een afspraak bij één van onze specialisten? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

  • DD dash MM dash YYYY
    Elleboogkliniek respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.