CARINA GERRITSMA

CARINA GERRITSMA

Dr Gerritsma is werkzaam in het Martini ziekenhuis in Groningen

Carina Gerritsma is sinds 2001 orthopedisch chirurg in het Martini Ziekenhuis Groningen. Haar vooropleiding startte zij in het Medisch Spectrum Twente en de vervolgopleiding in het UMCG en het Martini Ziekenhuis. In 2005 promoveerde zij aan de Rijksuniversiteit te Groningen.

Binnen de maatschap Orthopedie van het Martini Ziekenhuis heeft Carina Gerritsma de aandoeningen van de elleboog als aandachtsgebied. Zij houdt zich bezig met arthroscopische technieken, prothesiologie, alsmede fractuurbehandeling. De prothesiologie wordt verricht samen met collega Lex Boerboom, orthopedisch chirurg UMCG.

Vanwege haar topsportverleden als keepster van het Nationale Hockeyelftal (Wereldkampioen in 1990 te Sydney en deelname aan de Olympische Spelen Barcelona in 1992) heeft zij bijzondere interesse in sporters en sportblessures. Zij doet regelmatig gezamenlijk spreekuur met de sportartsen van het Sport Medisch Centrum.

“Ik ben een toegewijde orthopeed en vind een goede en zorgvuldige communicatie met de patiënt heel belangrijk. Het geeft mij veel voldoening om klachten van patiënten te verminderen of te verhelpen.”

 

Neem contact op

Wil je een afspraak bij één van onze specialisten? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

  • DD dash MM dash YYYY
    Elleboogkliniek respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.