PJOTR GOOSSENS

PJOTR GOOSSENS

Pjotr Goossens is werkzaam Fysiotherapiepraktijk Monné in Breda

In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogeschool te Breda. Na mijn afstuderen ben ik fulltime werkzaam geweest in het Amphia ziekenhuis. Hier heb ik mij, met veel enthousiasme, m.n. bezig gehouden met de revalidatie van de centraal neurologische, orthopedische en traumatologische patiënt. Ik werk nu nog 20 uur in het Amphia Ziekenhuis waar ik nauw samenwerk met de orthopeden, chirurgen en sportartsen.

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel als manueeltherapeut met de titel Master of Science. Sinds enkele jaren houd ik mij met name bezig met klachten aan de bovenste extremiteit, te weten schouder, elleboog, hand en pols. Als voorzitter van Schoudernetwerk West-Brabant (SNWB) proberen we, met een aantal enthousiaste collegae, het kennis- en kundeniveau van het onderzoek en de behandeling van schouderklachten binnen de fysiotherapie op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen.

Mijn interesse voor wetenschappelijk onderzoek heeft geresulteerd in het (mee)schrijven van meerdere artikelen over de knie, elleboog en schouder. Tevens ben ik stagebegeleider en mentor van studenten fysiotherapie van Avans Hogeschool en studenten manuele therapie van verschillende opleidingen manuele therapie in het land.

In 2015 heb ik de opleiding tot handtherapeut afgerond aan de opleiding tot handtherapie in Utrecht. De ochtenden ben ik werkzaam in het Amphia Ziekenhuis en de middagen en avond bij fysio & ergo Monné.

Contactgegevens

Monné zorg en beweging / Amphia Ziekenhuis

tel. 076 581 04 91

email pjotr@monne-zorgenbeweging.nl / pgoossens@amphia.nl

 

[/su-column][/su-columns][/section]

 

Neem contact op

Wil je een afspraak bij één van onze specialisten? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

  • DD dash MM dash YYYY
    Elleboogkliniek respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.