SELINA HORNING

SELINA HORNING

‘’Ik geloof dat iedereen de beste versie van zichzelf wil worden. Ik zoek verbanden tussen cognitieve en fysiologische processen die je klacht beïnvloeden en/of in stand houden en zie dit als basis om je klacht te behandelen’’

 

Ik ben werkzaam op de locatie Amsterdam West.

 

Selina Horning is afgestudeerd fysiotherapeute sinds juni 2018 en werkzaam bij Movamento Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft ze o.a. onderzoek gedaan in Kenya en de bachelor opleiding afgesloten met een onderzoek naar het belang van een biopsychosociale benaderingswijze in de fysiotherapie.
Vanwege haar eigen sportervaring (hockey en atletiek) en eerdere werkzaamheden in een sportschool ligt haar expertise op het gebied van fysiotherapie, sport, coaching en training. Ook is ze sinds 2 jaar betrokken bij de begeleiding van de Amsterdam Crusaders American football en het Nederlands American Football team.
Selina is empathisch en enthousiast en creëert hiermee een prettige omgeving voor de patiënt om samen aan het herstel te werken.

 

 

Wilt u een afspraak maken bij Selina?

 

Laat hier uw gegevens achter om een afspraak te maken. Wij bellen u dan terug om de afspraak met u in te plannen. U kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen met 088 02 45 900

  • DD dash MM dash YYYY
    Elleboogkliniek respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

 

 

Wilt u een afspraak maken bij Selina?

 

Neem contact op

Wil je een afspraak bij één van onze specialisten? Vul dan onderstaand contactformulier in.

 

  • DD dash MM dash YYYY
    Elleboogkliniek respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.